Hasznos tippek / Mikor vegyem meg a menyasszonyi ruhám?

Mikor vegyem meg a menyasszonyi ruhám?

Kedves Lányok, biztos sokatokban felmerül ez a kérdés, tőlünk is gyakran érdeklődtök. Elöljáróban annyit, hogy bármikor szívesen látunk Benneteket, ha úgy érzitek: itt az idő a ruhavásárlásra. De azért pár praktikus tippet szeretnénk adni Nektek segítségképpen, hogy megkíméljünk Benneteket a kellemetlenségtől. Ha azt tervezitek, hogy az esküvőtök előtt egy komolyabb fogyókúrába kezdtek, akkor semmiképp sem az előtt vegyétek meg a ruhátokat, mert ugyan pár kg-t lehet alakítani a ruhán, de pl. -15 vagy 20 kg már a legtöbb ruha fazonjának elvesztésével járna, és ez nem szerencsés dolog, hisz megint új ruhát kellene venned.

Az sem praktikus, ha valaki babát vár, és az esküvője előtt hónapokkal megvásárolja a ruháját, hiszen nem tudhatjuk, milyen testi változás lesz Nálad a várandósság alatt, és szintén nem lenne kellemes élmény, ha végül nem férne bele a pocakod kényelmesen a ruhádba. Nálunk mindig rengeteg ruha van, és nagyon szívesen segítünk a választásban. Tehát azt javasoljuk, hogy ha babát vársz, elég pár héttel korábban érkezned, ha pedig diétát tartasz, akkor pedig olyankor gyere, amikorra nagyjából elérted az álomsúlyodat.

Ha semmilyen jelentős alakváltozással nem számolsz az esküvődig, akkor viszont bátran megvásárolhatod fél vagy egy évvel korábban is, ha megtaláltad az Igazit, hiszen ruhazsákban tartva a menyasszonyi ruhának semmi baja nem lesz. Érdemes figyelnetek a Facebook-oldalunkon, mikor vannak akcióink, mert - bár mindig megéri eljönni hozzánk, de - áresések, akciók idején nálunk valóban és garantáltan rengeteget tudtok spórolni! Várunk Benneteket szeretettel: ezen a számon tudtok bejelentkezni és időpontot egyeztetni. 06 30 261 3225

 
Nézd meg a facebook oldalunkat is!