Hasznos tippek / Hasznos tippek rólunk, mielőtt megérkeznél...

Hasznos tippek rólunk, mielőtt megérkeznél...

Kedves Lányok, mivel telefonban bejelentkezéskor többen érdeklődtök, mit kell tudnotok a próbákról, ezért igyekszünk összefoglalni a lényeget az alábbiakban, hátha ezzel tudunk Nektek segíteni.

- Mindenképp telefonon tudtok bejelentkezni hozzánk, bárkit így tudunk csak fogadni a próbák zavartalansága érdekében. Hétköznap 10 és 17 óra között vagyunk nyitva, ezidőben hívható a számunk: 06 30 261 3225 - itt fogunk időpontot egyeztetni. Egyetlen boltunk van, Budapesten vagyunk, a 14. kerületben, a Miskolci utcában. A próbák nyugalma érdekében kizárólag időpont-egyeztetés után tudunk vendégeket fogadni!

- Amikor eljössz, célszerű a ruhák kímélése érdekében smink nélkül érkezni. Előfordult már, hogy a vadonatúj ruhánkat azért kellett mosni, mert már az első felvételtől rúzsfoltossá vált egy próba során, ez számunkra elég kellemetlen... meg persze annak a lánynak is, akié valamikor lesz az adott darab. Ezért kérünk Benneteket, hogy "natúran" érkezzetek, ha lehetséges.

- Jó, ha pánt nélküli, push-up-os melltartót veszel fel, így nem kell igazgatni a pánt nélküli ruhákhoz a melltartódat. (Nagyobb mellméretnél természetesen a pántos is tökéletes!)

- Nálunk csak készpénzzel tudtok fizetni, kártyával nem. Hogy ne kelljen pluszköröket csapni, esetleg érdemes így készülni.
- Az üzletünk nem nagy, egyterű helységben vagyunk. Ha hoznád a vőlegényed vagy férfirokonod, kérlek számolj azzal, hogy előtte fogsz próbálni. Ha ezt nem szeretnéd, érdemes a fiúkat otthon hagyni :-) Viszont mivel csak a telefonon bejelenkezett vendégeink érkeznek hozzánk, a nyugodt és intimitást őrző légkör nálunk garantált!

- A ruhákat ingyen csomagoljuk, de ha komplett ruhazsákot szeretnél, már arra is van nálunk lehetőség. A profi menyasszonyi ruhazsákjaink eladási ára 4.000 Ft.

- Félre tenni egy kiválasztott modellt nem áll módunkban, mivel mi csak eladással foglalkozunk és zömében egyedi darabokat. Tehát mindig azé a ruha, aki hamarabb elviszi.
- Kérésre nem varrunk ruhát, mindenki az aktuális készletünkből tud választani. Az áraink erre vonatkoznak. 34-től 62-es méretig vannak ruháink, így bármilyen alkatú lányt szeretettel látunk sok-sok-sok szép ruhával. Ha kiválasztottál egy ruhát és felpróbáltad, rögtön csomagoljuk, és már viheted is.
- Online nem értékesítünk ruhát, kizárólag a vendégeink érdekében. Meggyőződésünk, hogy menyasszonyi ruha vásárláshoz a személyes jelenlét elengedhetetlen. A ruhád érezni kell, az anyagát, a fazonját, a méreteit... Fontos, hogy a teljes választék előtted legyen, és jó pár modell felpróbálása után mondhasd: ez az enyém. Nálunk rengetegféle kiegészítő is van, ezeket is úgy a legjobb, ha egyben hozzá tudod a ruhádhoz próbálni, hogy az esküvődön a színárnyalatok, az anyagok, és a stílus tökéletesen találkozhassanak.
- A készletünk napról napra változik, jönnek-mennek a ruhák. Mivel csak személyesen lehet tőlünk ruhát venni, személyesen lehet találkozni a boltunkban az éppen aktuális készlettel. A Facebook-oldalunkra sok fotót feltöltöttünk, de ez természeseten csak ízelítő. Kérésre nem tudunk több fotót küldeni, mint amit kitettünk az oldalra.

- Fotózni nem lehet sajnos nálunk, épp a modellválasztékunk egyedisége miatt. A kiválasztott darabot persze nyugodtan, sőt nagy örömünkre szolgál, ha küldtök majd nekünk esküvői fotókat!:-)

- Kísérők száma: kicsi hely a mienk, mi egy pici vállalkozás vagyunk. Két embernél kérlek ne hozz többet, mert nem lesz hova leülni. De ha egyedül jönnél, nem kell zavarba jönnöd, szívesen és korrektül igyekszünk segíteni őszinte véleménnyel, mi is áll jól Neked valójában. Ha többen jöttök, kérünk Benneteket, érkezettek egyszerre.

- Ha foglaltál időpontot, de mégis közbejött valami, tisztelettel kérünk, jelezd nekünk, hogy ne várjunk feleslegesen. (Egy sms is elég.)

- Megköszönjük, ha pontosak próbáltok lenni. Mivel a mi időnk is be van osztva és mást sem szeretnénk váratni, kérünk Benneteket, időben induljatok el a próbára.

- Egy ruhakiválasztás időtartama max. egy óra. Ennél ritkán kell több idővel számolnotok. Persze van, aki fele ennyi idő alatt rálel élete legszebb modelljére. Ettől függetlenül a nyugodt választás érdekében mi minden menyasszonyunkra kettő órahosszát szánunk.

- A próbáért nem kérünk pénzt, és nem is fogunk. Minden modellünk 9.990, 19.990, 39.990, 59.990, 79.990 vagy 99.990 Ft. Ezek az ELADÁSI árak, kölcsönzéssel nem foglalkozunk. Tehát nálunk biztosan nem kell stresszelned az égbe szökő árak miatt.

Köszönjük a figyelmeteket, és várunk Benneteket szeretettel. www.olcsomenyasszonyiruhak.hu

Nézd meg a facebook oldalunkat is!